Privacy en rechten

Ik neem het beveiligen van uw persoonlijke gegevens serieus. Ik doe er dan ook alles voor om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gegevens van nog levende personen zijn in deze website afgeschermd en daardoor niet toegankelijk.

Het gebruik van deze website is mogelijk zonder dat er persoonlijke gegevens worden gevraagd. Wanneer dat wel gebeurt (bijvoorbeeld : naam en email adres op een contact formulier of u stuurt mij een email) dan is dat door bezoeker vrijwillig. Deze gegevens zal ik nooit aan derden overhandigen.

Toch maak ik u er attent op dat het versturen van informatie over het internet altijd veiligheidsrisico’s in zich draagt. Absolute zekerheid dat deze data niet voor derden toegankelijk zijn, is niet te geven.

Als u mij inlichtingen verstrekt via het contact formulier, zullen de gegevens van het formulier, inclusief de details die u daar heeft verstrekt, opgeslagen worden om het verzoek af te handelen en om u (eventueel) vervolg vragen te kunnen stellen. Natuurlijk geef ik die gegevens niet door aan derden.

Cookies zijn kleine informatiebestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Cookies stelt mij in staat informatie te verzamelen over het gebruik van mijn site. Uw naam, adres en leeftijd weet een cookie niet. Cookies onthouden alleen uw voorkeuren en uw interesses op basis van uw surfgedrag op het internet.
Het is mogelijk om cookies te weigeren of te verwijderen. Dit kan door in uw browser-instellingen aan te geven dat u alle (of alleen bepaalde) cookies wilt weigeren. Afhankelijk van uw browser kunnen hiervoor ook speciale plugins, apps of add-ons worden gebruikt. Het is echter mogelijk dat sommige onderdelen van onze site (teksten, plaatjes of video’s) niet optimaal functioneren wanneer cookies zijn geblokkeerd in uw browser.

Ik heb mijn uiterste best gedaan om de regels m.b.t. rechten van afbeeldingen te hanteren. Mocht het toch voorkomen dat dit onjuist is en u meent dat ik de rechten onjuist gebruik, dan kunt u mij daarover een bericht sturen. Ik zal het dan, afhankelijk van de situatie, op juiste wijze aanpassen op de website.